VIDEO: Bani pentru sport, culte, religie și educație din partea Consiliului Județean Ialomița


11 proiecte au obținut finanțare din partea Consiliului Județean Ialomița în cadrul programului finanțărilor nerambursabile alocate din bugetul județului Ialomița pentru activități nonprofit de interes județean. Programul a fost demarat în luna ianuarie a acestui an de către Consiliul Județean Ialomița și vizează finanțarea proiectelor din patru domenii strategice: culte, mediu, educație, recreere și sport. Pentru acest program au fost alocate 12 miliarde de lei vechi, iar din 20 de proiecte, 11 au obținut punctaj pentru a fi declarate eligibile: 2 proiecte pe domeniul culte/religie, 3 pe secțiunea recreere/ sport și șase proiecte pe domeniul educație.
Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a solicitat din partea beneficiarilor propuneri pentru îmbunătățirea Ghidului Solicitantului și a precizat că în continuare administrația județeană va sprijini inițiativele societății civile.
Pentru beneficiarii acestui program, finanțarea venită din partea Consiliului Județean Ialomița este cu atât mai benefică cu cât, până acum, toate cheltuielile unor proiecte erau suportate din surse proprii sau cu sprijinul unor sponsori.
La acest moment, mai este disponibilă o sumă de 10 miliarde de lei pentru finanțarea altor proiecte din cele patru domenii strategice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.