VIDEO: Balon presostatic, inaugurat la Liceul Tehnologic ”Înălțarea Domnului” Slobozia


Liceul Tehnologic ”Înălțarea Domnului” din Slobozia are la acest moment una dintre cele mai moderne si complexe baze sportive. Este vorba despre amenajarea unui balon presostatic, investiție realizată de Primăria Municipiului Slobozia. Acolo unde altădată era un teren viran, a fot montat acest balon pentru ca elevii unității școlare să se pregătească pentru diferite competiții sportive. Investiția era cu atât mai necesară cu cât, liceul a primit din acest an acreditare pentru profilul sportiv, specializarea instructor fotbal. Inaugurarea balonului presostatic a avut loc în prezența cadrelor didactice, a elevilor și a autorităților locale.
Suprafața balonului presostatic este unicată în zona de sud-est a României și permite practicarea mai multor sporturi, inclusiv tenis de câmp. Mai mult, a fost reamenajat parcul unității școlare, iar în zonă s-au amenajat parcările.
Autoritățile și-au dorit ca pe acest teren acoperit să fie pregătiți tinerii, investițiile în educație reprezentând o prioritate.

1 Comment

  1. Florin

    23 mai 2018 at 16:43

    Încântător

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.