VIDEO: Autoritățile din Slobozia, pregătite pentru noul val de ninsori


Autoritățile din Slobozia au fost pregătite să facă față codului portocaliu și galben de ninsori! Pe timpul nopții, utilajele au fost scoase pe străzi și au intervenit atât cât vremea vitregă le-a permis! Dis de dimineața, primarul și viceprimarul Municipiului Slobozia au luat la pas întregul oraș pentru a coordona activitatea de deszăpezire. 16 utilaje au degajat zăpada de pe trotuare pentru accesul cetățenilor la instituții, magazine, dar și în stațiile de autobuz. 89 de muncitori din cadrul DADP au deszăpezit cele mai importante zone din oraș. Autoritățile locale au colaborat permanent cu personalul Spitalului Județean de Urgență Slobozia și cel al Serviciului de Ambulanța pentru a evita orice disfuncționalitate.
În cartierul Gării Noi, toate străzile au fost deszăpezite. Tinerii care și-au ridicat case în acea parte a orașului au avut marea surpriză ca dimineața să poată circula pe stradă fără probleme.
Muncitorii de la Direcția de Administrare a Domeniului Public au lucrat de zor în oraș. Primarul Mun. Slobozia, Adrian Mocioniu a împărțit fiecăruia ceai cald pentru a-i ajuta să facă fața mai ușor frigului de afară.
Imediat ce ninsoarea se va opri, autoritățile vor încărca și transporta zăpada în afara orașului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.