VIDEO: Ana Teodora Găitanovici din Buzău, câștigătoarea Trofeului Tinereții Amara 2017


Trofeul Tinereții Amara 2017 a fost câștigat de Ana Teodora Găitanovici din Buzău. După o seară în care cei 12 concurenți au arătat juriului format din mari personalități ale muzicii românești cât de valoroși sunt, ultima seară a festivalului concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ”Trofeul Tinereții” Amara a fost cea a galei laureaților. După deliberări, juriul a decis ca trofeul să ajungă la o tânără în vârstă de 17 ani care a interpretat impecabil piesa ”Până când nu te iubeam” pe versurile lui Anton Pann.
Organizatorii au acordat premii de popularitate, mențiuni, premiul III, II și I. Cei doi concurenți din Ialomița, Mălina Paraschiv și Ștefan-Robert Iosifescu au câștigat un premiu de popularitate, respectiv mențiune.
Organizatorii, Consiliul Local Amara și Consiliul Județean Ialomița au acordat plachete membrilor juriului, sponsorilor, prezentatorilor și tuturor celor care s-au implicat în dezvoltarea acestui festival timp de 50 de ani.
Pe scena Grădinii de Vară din Amara au evoluat și câștigătorul de anul trecut al Trofeului Tinereții, Sebastian Tudor, dar și Marius Marin.
După premiere, atmosfera a devenit incendiară cu recitalul cântăreței Ellie White.
Un adevărat show man, Horia Brenciu a ridicat publicul în picioare.
Ediția jubiliară a festivalului concurs național de interpretare a muzicii ușoare românești ”Trofeul Tinereții” Amara a fost un real succes. Muzică bună, concurenți valoroși și organizare impecabilă. Evenimentul a fost marcat și de un spectaculos foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.