VIDEO: Ambulatoriul Spitalului Municipal Fetești, modernizat cu fonduri europene


Actul medical va crește în valoare și în același timp în complexitate la Spitalul Municipal ”Anghel Saligny”! Primăria Municipiului Fetești a atras o finanțare europeană pentru extinderea și dotarea cu echipamente medicale a ambulatoriului spitalului municipal prin intermediul Programului Operațional Regional 2014-2020. Proiectul presupune dotarea a 19 cabinete medicale de specialitate, a laboratorului de radiologie și imagistică medicală, achiziționarea unui computer tomograf, dotarea laboratorului de analize medicale. Aceasta va conduce la îmbunătățirea calității serviciilor medicale, la creșterea calității vieții și pe termen lung, la apropierea de indicatorii de sănătate şi demografici ai țărilor civilizate. La evenimentul de prezentare a proiectului a luat parte și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Dan Octavian Alexandrescu.
Proiectul a fost prezentat cadrelor medicale care au adus completări și sugestii pentru ca acesta să fie eficient și în folosul medicilor și desigur al pacienților. Odată cu dotarea spitalelor cu echipamente performante se previne și exodul medicilor din România.
Creșterea calității actului medical se înscrie în viziune de ansamblu a conducerii județului. Consiliul Județean Ialomița are în derulare 4 proiecte pe domeniul sănătate în valoare de 1200 de miliarde de lei vechi.
Spitalul va beneficia la finalul programului de modernizare şi de un spaţiu destinat funcţionării unui ambulatoriu integrat, dotat cu aparatură modernă de specialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.