VIDEO: A doua autoutilitară performantă din țară pentru igienizarea containelor de colectare a deșeurilor, în dotarea SC Polaris M Holding


Curațenia de pe străzi, din jurul locurilor în care trăim este deosebit de importantă pentru sănătatea noastră, iar salubrizarea este un serviciu public indispensabil! La nivelul Municipiului Slobozia, serviciul este deservit de Polaris M Holding, firmă care a investit în utilaje moderne care asigură o eficiență a acțiunilor de colectare și transport deșeuri. Cel mai nou și performant utilaj, al doilea din țară, se află în dotarea SC Polaris M Holding! Este vorba despre o autoutilitară modernă pentru igienizarea recipientelor de gunoi în condiții ecologice. Utilajul este printre ultimele apărute în domeniul spălării și salubrizării platformelor de colectare a deșeurilor. Mai întâi se efectuează igienizarea platformei de gunoi și apoi urmează spălarea containerelor de colectare a deșeurilor. Sistemul este complet automatizat. Vehiculul este prevăzut cu o instalație pentru apă și alta pentru spălare, cu un boiler care încălzește apa, precum și cu un dispozitiv special destinat ridicării și basculării platformelor. Camera de spălare garantează o curățare în profunzime a containerelor.
Igienizarea se face atât în zona platformelor de gunoi din oraș, cât și la agenții economici și instituțiile de învățământ, în funcție de solicitări.
Platformele de salubrizare sunt întreținute de societatea Polaris M Holding în condiții corespunzătoare, iar prin acțiunile întreprinse, societatea de salubrizare demonstrează nu numai grijă față de mediu, ci mai ales față de cetățenii care trăiesc în municipiul Slobozia!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.