VIDEO: 50 de ani de învățământ de nota 10 la Școala Gimnazială nr. 3 Slobozia


Școala Gimnazială nr. 3 din Slobozia a aniversat 50 de ani de existență! Unitate etalon pentru învățământul ialomițean, Școala Gimnazială nr. 3 și-a deschis porțile la data când Slobozia devenea capitala județului Ialomița. De atunci și până în prezent, unitatea de învățământ s-a remarcat prin elevii merituoși și profesorii de excepție, de o înaltă ţinută profesională şi morală care și-au adus contribuţia la creşterea prestigiului şcolii. Unitatea de învăţământ a programat o multitudine de activităţi în cadrul cărora i-a avut ca invitaţi nu doar pe actualii elevi şi profesori, ci şi pe absolvenţi şi fostele cadre didactice care şi-au pus amprenta în evoluţia şcolii. Manifestările au debutat în curtea școlii cu programe artistice, demonstrații de carting, întreceri sportive.
Evocarea istoriei celor 50 de ani de existenţă a şcolii a avut loc într-un cadru festiv, la Casa de Cultură Municipală. Printre invitații reprezentativi s-a aflat primarul Municipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, fost absolvent al Școlii Gimnaziale nr. 3 Slobozia.
Evenimentul jubiliar a reunit dascăli de ieri şi de azi, cărora li s-au înmânat distincții, simbol al preţuirii pentru activitatea desfășurată. Au fost, de asemenea, premiați olimpicii școlii și prezentați absolvenții unității școlare.
Elevii talentați ai Școlii Gimnaziale nr. 3 Slobozia au oferit celor prezenți un program artistic deosebit.
Evenimentul s-a finalizat cu dezvelirea unei plăci aniversare, un însemn omagial dedicat celor care au participat şi participă la construirea valorilor învăţământului românesc.

1 Comment

  1. G. Graur

    23 februarie 2020 at 17:13

    Știe cineva în ce an a fost construită clădirea școlii (corpul vechi)?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.