VIDEO: 17 proiecte de hotărâre în dezbaterea Consiliului Județean Ialomița


Ședința Consiliului Județean Ialomița din ultima lună a acestui an are pe ordinea de zi 17 proiecte de hotărâre. Majorarea bugetului propriu al judeţului Ialomiţa cuprinde și o alocare financiară din partea Guvernului prin care s-a atribuit județului Ialomița suma de 2534 de mii de lei pentru a fi virată către Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru reîntregirea bugetului acestei unități medicale ca urmare a achitării unor despăgubiri în cazul proceselor de malpraxis. Consiliul Județean Ialomița va repartiza către unitățile administrativ teritoriale Traian și Valea Ciorii sumele de 306 mii lei, reprezentând partea de cofinanțare pentru implementarea unor proiecte cu fonduri europene ale acestor primării.
Modificarea și completarea unei hotărâri a Consiliului Județean Ialomița privind aprobarea documentului strategic „Master Plan pentru Reabilitarea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare în regiunea Constanţa-Ialomiţa” – forma revizuită” se referă la actualizarea acestui master plan.
CJ Ialomița pregătește semnarea altor contracte de finanțare cu bani europeni, valoarea acestor contracte fiind de aproximativ 50 de milioane de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.