RAJA SA: Alege factura electronică, protejează mediul înconjurător!

RAJA S.A. încurajează clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar cel mai important, protejează mediul înconjurător.
Începând din luna martie 2019 pentru toți abonații activi pe platforma online “Contul meu RAJA” s-a activat serviciul factura electronică cu transmitere automată prin e-mail. Clienții care doresc în continuare factura și pe suport hârtie trebuie să acceseze platforma și să își configureze opțiunea dorită în secțiunea Setări Cont.
Factura electronică este legală, are valoare fiscală și reprezintă o alternativă eficientă la emiterea facturii tipărite, fiind identică cu aceasta. Factura electronică este transmisă pe adresa de e-mail, în momentul emiterii, dar poate fi accesată cu ușurință și din contul de client RAJA, unde se poate achita rapid și fără un comision suplimentar. Tot în contul de client se poate verifica soldul de client la zi, se poate transmite on-line consumul de apă, dar şi alte funcţionalităţi utile.
RAJA S.A. are peste 150.000 de clienți activi, de aceea, factura electronică, transmisă gratuit abonaților RAJA, se dorește a fi o opţiune ecologică, prin reducerea consumului de hârtie și protejarea mediului înconjurător.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.