Final spectaculos de tur în Liga a V-a la fotbal, la Albești


In dupa-amiaza zilei de sambata, 2 decembrie 2017, pe o zi cu ploaie, frig si vant, s-au desfasurat partidele din ultima etapa a turului Ligii a V-a judeteana de fotbal.
La Albesti, sub auspiciile “Zilei nationale a Romaniei”, cinstita asa cum se cuvine prin arborarea in timpul celor doua meciuri a drapelului national, echipa din localitate,”ALBESTI 08”, finantata de primaria localitatii si infiintata in anul 2008 de aceeasi primarie la initiativa unui tanar din localitate a primit vizita echipei “GLORIA GURA IALOMITEI” .
Ambitiosii juniori , au reusit dupa 90 de minute de joc sa-si adjudece victoria cu categoricul scor de 6-2, scor deloc surprinzator daca avem in vedere parcursul juniorilor si clasarea acestora pe pozitia a 3-a in clasament. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca inca de la infiintare, lotul juniorilor a fost si va fi o adevarata rampa de lansare pentru actualii si viitorii componenti ai lotului de seniori.
Marcatorii acestui meci au fost, pentru gazde Iacob George, Isac Dumitru Bogdan si de 4 ori Radu George Lucian, iar pentru oaspeti, Bicu Alexandru Adrian Georgian si Negrau Stan Stefan.
La seniori lucrurile au stat putin mai echilibrat, acestia reusind dupa 90 de minute de joc sa castige meciul cu scorul de 3-2. Daca tinem cont de faptul ca in componenta lotului sunt foarte multi jucatori care au locul de munca in Bucuresti si de foarte multe ori vin de la serviciu direct pe teren, locul 11 pe care il ocupa in acest moment in clasament este unul satisfacator pentru telul echipei, si anume acela de a se mentine in liga a V-a si de a mentine totodata si echipa de juniori. Bineanteles, usa ligii a IV-a este deschisa in permanenta si faptul ca in urma cu cateva sezoane “ALBESTI 08” a fost la un pas de promovare, ii face pe baieti sa lupte si sa spere la o reeditare a sezonului respectiv.
Marcatorii au fost, pentru gazde Rosu Madalin Petrisor, Mache Laurentiu si Radu Dragos iar pentru oaspeti Moise Vasile Stelian si Gavrila Nicolae.
Meciurile au fost arbitrate de o echipa din Urziceni formata din Musoiu Catalin, Dragomir Adrian Silviu si Dedu Razvan si observate de Poiana Ion tot din Urziceni.
Avand in vedere ca se apropie sarbatorile de iarna, echipa de fotbal “ALBESTI 08” si Primaria Comunei Albesti ureaza tuturor Albestenilor si nu in ultimul rand tuturor suporterilor echipei, „La multi ani”, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.