Dan Barna vine la Slobozia!

Pe 1 septembrie, Dan Barna, președintele USR și candidatul Alianței vine în Slobozia!
Cine este candidatul Alianței USR PLUS la prezidențiale?
Dan Barna este un om nou în politică, are alte modele si altă mentalitate decât politicienii de până acum. În plus, are voința să se bată pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru societate, așa cum a făcut-o la Fără Penali. Lege electorală prevede că este nevoie de minimum 200.000 de semnături de susținere, dar noi ne propunem să strângem mai multe pentru a ne asigura că semnăturile nu vor fi invalidate pentru a bloca candidatul alianței USR PLUS. Vom fi din nou în stradă să vorbim cu oamenii așa cum am fost la Europarlamentare și la #FărăPenali să le demonstrăm că avem și puterea și energia să construim alături de ei România din care tinerii nu vor să mai plece.
Pe 1 septembrie poți să îl întâlnești pe Dan Barna pe stradă: la 15:30 începe strângerea de semnături pe Matei Basarab și vom merge până la 16:15 la Hotel Select. După o conferință de presă vom continua strângerea de semnături cu Dan de la 17:00 la 18:00 de la Hotel Select spre Piața Revoluției.
Hai și tu să îi pui o întrebare direct lui Dan Barna. Ne vedem în stradă, unde Alianța USR PLUS alege să facă politică – alături de oameni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.