Contul meu RAJA – mai mult timp pentru abonați, mai multă grijă față de mediul înconjurător

Sigur, ușor, rapid, … oricând ! Un singur click, mai multe facilități!
Cu platforma on-line Contul meu RAJA clienții noștri, indiferent de calitatea juridică, au toate informațiile într-un singur loc.
24 de ore din 24, 7 zile din 7, contul de client poate fi accesat în timp real, de pe orice dispozitiv conectat la internet.
Crearea acestuia durează doar un minut, iar avantajele sunt multiple:
• Verificarea și transmiterea on-line a consumului de apă
• Soldul de client la zi
• Evidenţa și plata facturilor
• Posibilitatea activării facturii electronice
• Transparenţă, comoditate și securitate în realizarea tranzacţiilor
Contul meu RAJA poate fi accesat prin introducerea codului de client (regăsit pe factură), o adresă de e-mail validă, numărul de telefon și o parolă. Odată înregistrat, clientul se poate autentifica doar prin introducerea adresei de e–mail sau a codului de client și a parolei.
Serviciul online este adresat tuturor titularilor de contract și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice și asociațiilor de locatari/proprietari care au încheiat un contract individual cu RAJA S.A. Constanța.
Totodată, încurajăm clienții să aleagă factura electronică în locul celei imprimate pe hârtie, pentru că este o opțiune mai rapidă, mai sigură, mai eficientă, dar cel mai important, protejează mediul înconjurător.
Cu peste 150.000 de clienți activi, factura electronică, transmisă gratuit abonaților RAJA, se dorește a fi o opţiune ecologică, prin reducerea consumului de hârtie.
Clienții care doresc în continuare factura și pe suport hârtie trebuie să acceseze contul de client și să își configureze opțiunea dorită în secțiunea Setări Cont.
Factura electronică este legală și reprezintă o alternativă eficientă la emiterea facturii tipărite. Aceasta este transmisă pe adresa de e-mail, în momentul emiterii, dar poate fi accesată cu ușurință și din contul de client RAJA, unde se poate achita rapid și fără un comision suplimentar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.