Concurs de frumusețe canină la Slobozia

Primăria Municipiului Slobozia și D.E.C.T. anunță organizarea concursului de frumusețe canină: ”Câinele, cel mai bun prieten”, ediția a III-a.
Competiția va fi desfășurată în data de 27 august, pe Stadionul Municipal 1 Mai, de la orele 17.30. Până pe 24 august, orice cetățean, proprietar de câine, își poate înscrie prietenul necuvântător. Nu contează rasa sau talia câinelui, important este să fie sănătos, prietenos și cu vaccinurile la zi. Și să aibă vârsta de minim 3 luni!
Sunt oferite premii pentru primii trei câini apreciați de juriu ca fiind cei mai frumoși și diplome pentru fiecare din categoriile- cel mai blănos cățel, cel mai dolofan, cel mai gălăgios, cel mai leneș, cel mai impozant, cel mai “fashion”, cel mai rebel și cel mai ascultător cățel. Diplome vor primi atât cel mai tânăr, cât și cel mai în vârstă concurent.
Nu sunt acceptate la concurs animale bolnave, agresive sau femele în călduri. La intrarea pe stadion, câinele trebuie ținut în lesă, cu botniță (la rasele mari) și să aibă un ambalaj pentru fecale.
Evaluarea câinilor se face în funcție de:

Prezentarea câinelui
Aspectul fizic
Relația câine – stăpân
Comportamentul câinelui

În pauza de deliberare a juriului, va avea loc un program muzical oferit de către artiști locali. Invitat special al evenimentului va fi Mihai Constantinescu.
Înscrierile încep pe 10 august și se fac în baza carnetului de sănătate al câinelui, la Biroul de Relații cu Publicul, din cadrul Primăriei Municipale, în intervalul orar 8.00- 16.30.

Premiile sunt oferite cu ajutorul sponsorilor:

Cabinet Veterinar SC ZOOVET SRL, din cartierul 500 apt., dr. Coman Iulian
Cabinet Veterinar SC BLACK GAMEDOG SRL, de la bl. MB 13, dr. Ilcu laura
Magazin QPetShop, reprezentat de Virgil Petcu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.