VIDEO Competiție de excepție: Kempo Open Cup Ialomița 2022


Peste 150 de luptători kempo din Ialomița, Constanța și București s-au duelat în cadrul celei de-a cincea ediții a competiției Kempo Open Cup Ialomița 2022. Competiția a avut trei probe: kata, semikempo, submission. Kempo este un sport care poate fi practicat la orice vârstă. Kempo îi ajută pe sportivi să își dezvolte nu numai corpul, ci și mintea. Le oferă disciplină și tărie de caracter. Evenimentul sportive Kempo Open Cup a fost organizat de Clubul Sportiv Satori cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Ialomița.
Ialomița are sportivi de performanță la kempo. Milea Cristian Valentin , sportiv legitimat la CSM Unirea Slobozia are doua titluri de campion mondial.
Pentru sportivii participanți la Kempo Open Cup, practicarea acestui sport înseamnă un stil de viață, dar și dorință constantă de autodepășire.

1 Comment

  1. Mihaela

    12 septembrie 2022 at 13:35

    Superb, a fost un eveniment organizat exceptional, cu arbitrii, organizatori si staff impecabili. Antrenori de exceptie si practicanti ai sportului kempo disciplinati, care isi doresc sa ridice acest sport cat mai sus, pentru benefiicile pe care le ofera. Sunt recunoscatoare clubului sportiv Satori si Consiliului Judetean Ialomita pentru eforturile facute in realizarea acestei competitii.
    Speram la a VI -a editie, o asteptam cu nerabdare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.