Certificat de Clasificare pentru Casa de Cultură a Municipiului Slobozia

Casa de Cultură a Municipiului Slobozia vine în întâmpinarea iubitorilor celei de-a șaptea arte și reia proiecțiile de filme, în urma obținerii Certificatului de Clasificare, eliberat de Centrul Național al Cinematografiei!
La sfârșitul lunii ianuarie, o comisie de la C.N.C. a evaluat la fața locului condițiile tehnice de proiecție a filmelor și a prelungit pentru încă cinci ani Certificatul de Clasificare, condiție obligatorie de difuzare a producțiilor cinematografice.
Cinefilii din municipiul Slobozia pot viziona filme în premieră, din producția românească sau internațională, precum și alte titluri de succes la marele public!
Astfel, la finele săptămânii trecute (vineri, 15 februarie), a fost proiectat lungmetrajul belgian ,,Balerina”, unul dintre cele mai premiate filme ale începutului de an. Îi avem de asemenea în vedere și pe cei mici, pentru care programăm filme la sfârșit de săptămână. În acest week-end, au posibilitatea să urmărească, în premieră, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11:00, animația ,, Covorul zburător”, iar duminică, 24 februarie, tot de la ora 11:00, îndrăgita animație
,, Epic – Regatul secret”.
Producțiile românești vor ocupa în continuare un loc central în ceea ce înseamă proiecția de filme la Casa Municipală de Cultură! Premiera ,, Distanța dintre mine și mine”, un film axat pe experiența de viață a poetei Nina Cassian, va fi difuzat vineri, 8 martie, de la ora 19:00!
Direcția Educație, Cultură și Tineret Slobozia oferă astfel o alternativă atractivă și viabilă la internet sau televizor, asigurând un mod plăcut de petrecere a timpului liber, pentru cinefilii de toate vârstele!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.