VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Local Slobozia – noiembrie 2015

Consilierii locali ai municipiului Slobozia s-au reunit în şedinţa ordinară a administraţiei municipale pe luna noiembrie. Pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat 19 proiecte de hotărâre, printre care cel privind aprobarea listelor de acces şi stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe construite prin ANL, aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare pentru aparatul de specialitate al primarului Municipiului Slobozia sau modificarea unei anexe prin care se stabilesc inventarele care alcătuiesc domeniul privat al municipiului reşedinţă de judeţ. Aleşii locali au votat şi proiectul privind încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier local al Mirelei Dacici.
În atenţia consilierilor locali s-a aflat şi proiectul privind alocarea de la bugetul local a unor fonduri pentru Parohia „Sfântul Dumitru”, în vederea dotării unui centru multifuncţional pentru desfăşurarea unor activităţi extraşcolare cu copiii din zona lăcaşului bisericesc.
În locul Mirelei Dacici a fost validată în funcţia de consilier local Luminiţa Croitoru Denca.
Ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Slobozia a fost suplimentată cu un proiect privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Municipiului Slobozia, pe luna noiembrie a acestui an. Consilierul local Mădălin Teculescu a propus în plen alocarea unor sume de bani pentru potabilizarea apei ca urmare a apariţiei unor produşi de trihalometani ce apar din reacţia materiei organice prezente în toate tipurile de apă cu clorul utilizat ca dezinfectant în tratarea apei.
Următoarea şedinţă a Consiliului Local Slobozia va avea loc la sfârşitul lunii decembrie.

1 Comment

  1. Toma

    7 decembrie 2015 at 21:58

    Iar da banii cetatenilor parazitilor ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.