VIDEO: Ziua Comunei Gheorghe Doja, o reușită!


A fost sărbătoare mare în comuna Gheorghe Doja! Atmosfera de petrecere, spectacolul și mulțimea de oameni au fost elementele care au demonstrat că autoritățile din comuna Gheorghe Doja au organizat o zi a comunei de excepție. Acest eveniment a fost și un bun prilej pentru edilul comunei de a trece în revistă realizările din perioada mandatului său, dar și de a proiecte noi obiective care se vor concretiza în proiecte de dezvoltare a localității. Alături de cetățenii din comuna Gheorghe Doja, la zi de sărbătoare, au fost și autoritățile județene care i-au asigurat pe localnici de tot sprijinul în implementarea proiectelor edilitare de la nivelul comunei.
În semn de respect și apreciere, autoritățile locale au premiat cuplurile care au celebrat 50 de ani și 25 de ani de căsnicie, dar au oferit distincții și tinerilor care au împlinit frumoasa vârstă de 18 ani, dar și cadrelor medicale, vârstnicilor, celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea comunității din Gheorghe Doja.
Dansul, distracția a cuprins întreaga suflare din comuna Gheorghe Doja. Au evoluat pe scenă artiști locali, dar și consacrați precum Vali Vijelie, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu Căpitănescu si Nicu Paleru.
Distracția de la Gheorghe Doja s-a încheiat cu un superb joc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.