VIDEO: Ziua comunei Coșereni, o sărbătoare reușită


Mare sărbătoare în comuna Coșereni! Localnicii din Coșereni s-au distrat pe cinste la ziua comunei! Autoritățile locale au organizat a treia ediție a acestui eveniment în cele mai mici detalii. Au fost amenajate locuri de joacă pentru copii, micii au sfârâit pe grătare, berea a curs valuri, terasele au fost arhipline, iar pentru ca atmosfera să fie una de sărbătoare, autoritățile locale au pregătit un spectacol pentru toate gusturile. În deschiderea evenimentului, primarul comunei a trecut în revistă cele mai importante realizări ale mandatului său, asigurându-i pe cetățeni că dezvoltarea localității este cea mai importantă preocupare a sa.
Ansamblul de dansuri ”Dorulețul” din Coșereni a pus în scenă cele mai frumoase dansuri tradiționale.
Comuna Coșereni este inițiatoarea unui proiect unic la nivelul localităților din mediul rural. Aici s-a înființat prima școală de fotbal pentru juniori.
Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate de autoritățile locale în semn de respect și prețuire pentru exemplul pe care îl oferă tuturor generațiilor.
Artiști consacrați precum Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Georgel Nucă, Mariana și Mihai Călin au oferit publicului din Coșereni un spectacol de neuitat.
Atmosfera de petrecere a fost creată de celebrul interpret, Vali Vijelie.
Ziua comunei Coșereni s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.