VIDEO: Ziua comunei Ciulnița, ediția a XV-a


462 de ani de atestare documentară a comunei și a XV-a ediție a zilei localității au fost marcate într-un cadru festiv de cetățenii comunei Ciulnița. Ca în fiecare an, autoritățile locale pregătesc pe lângă momente de premiere a cetățenilor valoroși și spectacole cu interpreți locali și artiști consacrați. Evenimentul dedicat zilei comunei Ciulnița a debutat cu intonarea imului de stat, dar și cu enumerarea proiectelor care aduc dezvoltarea continuuă a localității.
Grupul vocal Black’n White Song și Grupul Folcloric de fete ”Roua Bărăganului”, îndrumate de preot prof. Lungu Gheorghe Felician au prezentat publicului cântece, dar și o suită de dansuri populare.
Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie și tinerii care au sărbătorit majoratul au fost premiați de autoritățile locale ca o dovadă a respectului și aprecierii purtate.
Ineditul ediției a 15-a a zilei comunei Ciulnița a fost organizarea unui concurs de colectare selectivă a deșeurilor și acordarea unor diplome pentru gospodarii domeniului public.
Invitați precum Nicu Daniel Zabun, Maria Andreea sau Mario Buzoianu au scos oamenii la joc, astfel că voia bună și distracția au fost cuvintele cheie ale evenimentului.
La final, formația Nemuritorii a creat un moment artistic pe placul tuturor.
După mai multe ore de petrecere, autoritățile locale le-au pregătit cetățenilor din comuna Ciulnița o altă supriză: un spectaculos foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.