VIDEO: Zilele Orașului Țăndărei


Eveniment de neuitat pentru locuitorii orașului Țăndărei, care au sărbătorit Zilele Orașului, organizate de Primăria și Consiliul Local Țăndărei. După doi ani de pandemie, administrația locală a reluat în perioada din apropierea sărbătorii Ziua Crucii de pe 14 septembrie, bâlciul tradițional, care are o vechime de peste 180 de ani. Zeci de comercianți, comedii care de care mai colorate, marfă de toate felurile, o mulțime de oameni, toate acestea au descris atmosfera târgului de toamnă și a zilelor orașului Țăndărei. În deschiderea evenimentului, autoritățile locale i-au premiat pe sportivii de la secțiile karate, handbal și fotbal, legitimați la Clubul Sportiv Victoria Țăndărei.
Orașul Țăndărei se poate mândri cu un ansamblu folcloric ce face cinste localității prin participarea la numeroase concursuri și festivaluri.
Totul a fost asezonat cu muzică, iar petrecăreții n-au ezitat să se prindă în hore. Artiști consacrați au fost invitați la Zilele Orașului Țăndărei. Astfel, locuitorii i-au aplaudat pe Nicu Paleru, Claudia Ghițulescu, Mario Fresh, Johny Romano, Marioara Man Gheorghe.
La finalul spectacolului, toți cei prezenți au putut admira un inedit foc de artificii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.