VIDEO: Victor Moraru a predat conducerea Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România


Victor Moraru a predat conducerea Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România din funcția de președinte către Albert Tibor, primarul stațiunii Băile Tușnad! Alegerile pentru noua structură a asociației au avut loc în orașul-stațiune Amara, astfel că membrii asociației și-au desemnat atât vicepreședinții, secretarul, prim-vicepreședintele, cât și președintele. Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru a lucrat timp de nouă ani în cadrul asociației și a reușit ca pentru secțiunea de turism să se creeze în cadrul Programului Operațional Regional o axă specială care să permită accesarea fondurilor structurale pentru dezvoltarea turismului balnear.
Finanțarea pentru dezvoltarea infrastructurii turistice reprezintă la acest moment o necesitate, au semnalat primarii stațiunilor balneare, membrii ai Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimatice din România! Albert Tibor, noul președinte al Asociației este primar la al treilea mandat și are ca obiective din noua funcție creșterea numărului membrilor asociației, atragerea de fonduri de la Guvern, promovarea stațiunilor și câștigarea statutului balnear pentru celelalte stațiuni.
Președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru i-a asigurat pe primari că se va implica în continuare în buna derulare a proiectelor de investiții și că va sprijini stațiunile balneare și balneoclimatice să găsească finanțările necesare pentru finalizarea tuturor proiectelor propuse.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.