VIDEO: Turneul Național de Tenis ”Diami Trophy” și-a desemnat câștigătorii


Zilele acestea, reședința de județ a găzduit Turneul Național de Tenis ”Diami Trophy”. La acest turneu de un nivel valoric ridicat, dedicat seniorilor, au participat 70 de sportivi. Turneul de Tenis ”Diami Trophy” a fost organizat de Clubul Sportiv Satori, cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița și al firmei Teletext prin brandul Diami, partenerul oficial al evenimentului. Cei mai buni sportivi de la Diami Trophy au primit din partea organizatorilor premii consistente, constând în bani: locul doi – 700 de euro, locul întâi – 1000 de euro. La simplu feminin, s-a impus Ioana Gașpar, câștigătoarea trofeului, iar pe locul doi s-a clasat slobozeanca Alexandra Iordache.
Concursul masculin de simplu a fost câștigat de Vasile Antonescu care l-a învins pe Bogdan Borza.
Reprezentanții brandului Diami au susținut că este importantă susținerea mișcării sportive și este nevoie de implicarea mediului public și privat pentru a atrage sportive din mai multe zone, pentru o vizibilitate mai bună a județului și pentru a atinge performanța.
Diami Trophy este primul turneu organizat cu bani, iar organizatorii își propun ca pe viitor să transforme turneul într-o competiție de nivel internațional.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.