VIDEO: Turneul Internațional de Șah ”Cupa Satori”, la a VIII-a ediție


Competiție de mare prestigiu, găzduită de stațiunea Amara! Clubul Sportiv Satori a organizat a opta ediție a Turneului Internațional de Șah ”Cupa Satori”. Competiția s-a desfășurat în acest an în condiții speciale, fiind respectate toate măsurile legale anti-COVID-19. Organizatorii au dorit să continue acest eveniment luând în considerare beneficiile pentru educație și formare a copiilor și a tinerilor, indiferent dacă practică șahul ca sport de performanță ori doar ca pasiune și joc. În același timp, au avut în vedere popularizarea șahului ca instrument de dezvoltare personală și pentru adulți.
Investind în inteligență, organizatorii acestui concurs doresc promovarea sportului minții în România. A opta ediție a Turneului Internațional de Șah Cupa Satori a beneficiat de o susținere financiară în sumă de 43 000 de lei din partea Consiliului Județean Ialomița care sprijină sportul de performanță.
La finalul competiției, cei mai buni jucători de șah au primit premii în bani din partea organizatorilor. Succesul remarcabil de care s-a bucurat această competiție organizată de Clubul Sportiv Satori este cu atât mai răsunător, cu cât evenimentul a devenit o manifestare sportivă dintre cele mai apreciate la nivel național.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.