VIDEO: Turism dat peste cap din cauza unei confuzii. Lacul Amara din Ialomița NU a secat!


Secarea lacului Amara din Buzău afectează turismul din județul Ialomița! Aceasta după ce tot mai mulți turiști au făcut confuzie între lacul Amara din județul Buzău și lacul Amara din județul Ialomița. Hotelierii primesc telefoane după telefoane după ce oamenii s-au alertat și mulți dintre ei și-au anulat rezervările în stațiunea Amara, crezând că, de fapt, lacul din Ialomița este cel care a secat.
Printr-un comunicat de presă, Consiliul Județean Ialomița a semnalat că turismul balnear din jurul Lacului Amara-Ialomița este afectat de secarea lacului cu același nume din județul Buzău. Turiștii cazați în stațiune spun că din cauza coincidenței de nume, s-a creat această confuzie. Însă lacul nu a secat și oamenii aleg stațiunea ca destinație perfectă de vacanță. Tratamentele, proprietățile terapeutice ale lacului Amara și condițiile de cazare îi atrag și îi determină să revină în cunoscuta stațiune din Ialomița an de an.
Atât hotelierii, cât și autoritățile le transmit turiştilor că sunt aşteptaţi în continuare la tratament şi relaxare pentru că lacul Amara din Ialomița … NU A SECAT.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.