VIDEO: Târgul Apicultorilor la Ciulnița


Echipamente, unelte, accesorii şi utilaje apicole, tratamente, hrană pentru albine, miere şi produse apicole … pe toate acestea le găsiți la Târgul Apicultorilor, eveniment organizat în comuna Ciulnița. 15 expozanți din țară, apicultori și firme specializate, își etalează produsele într-o gamă extrem de diversificată, iar clienții nu s-au lăsat deloc așteptați. Târgul se află la prima ediție și este organizat de Sindicatul Apicultorilor din România Filiala Ialomița în colaborare cu Primăria Comunei Ciulnița. Organizatorii au vizitat standurile și au discutat cu producătorii.
În cadrul evenimentului, a fost organizat un concurs pe teme de apicultură, adresat elevilor claselor 5-8 ai Școlii Gimnaziale Ciulnița. Scopul a fost tocmai atragerea tinerei generații către o îndeletnicire frumoasă și de viitor.
Evenimentul oferă apicultorilor posibilitatea promovării produselor. De asemenea, organizatorii își propun ca și tinerii să fie interesați de inițierea unei afaceri care poate genera profitul dulce al mierii românești.
La eveniment au participat și reprezentanți ai Ministerului Agriculturii care au pus în discuție conținutul legii apiculturii, care urmează să fie adoptată, ținând cont și de propunerilor apicultorilor.
Târgul Apicultorilor se încheie pe data de 10 februarie 2019.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.