VIDEO: Stadiul de implementare a proiectelor de investiții derulate de Consiliul Județean Ialomița


Conducerea Consiliului Județean Ialomița a prezentat, la șase luni de la preluarea mandatului, stadiul proiectelor derulate atât din fonduri europene, cât și din cele de la bugetul național. Investițiile finanțate în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 se referă la modernizarea drumurilor județene, modernizarea, extinderea și dotarea Unității de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia, reabilitarea și modernizarea Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slobozia, reabilitarea monumentului Conacul Bolomey, reabilitarea și punerea în valoare a sitului arheologic de la Giurgeni, restaurarea și conservarea Bisericii de Lemn ”Sfântul Nicolae”. În privința proiectelor derulate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, autoritățile județene au dat asigurări că lucrările nu vor afecta activitatea celei mai mari unități spitalicești din județ.
Consiliul Județean Ialomița are în derulare și proiecte finanțate din Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua. Obiectivele investiționale se axează atât pe modernizarea infrastructurii rutiere, cât și pe cea de sănătate.
Obiectivele de investiții pentru care urmează să se beneficieze de finanțare în cadrul Programului Operațional de Asistență Tehnică 2014-2020 au în vedere modernizarea DJ 213A, consolidarea podurilor județene și consolidarea Muzeului Național al Agriculturii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.