VIDEO: Stadion modern, inaugurat în comuna Coșereni


Autoritățile locale din comuna Coșereni sunt preocupate de realizarea investițiilor în domeniul sportiv! Dovada în acest sens o reprezintă inaugurarea stadionului numărul doi din localitate, o investiție benefică pentru toți locuitorii, dar mai ales pentru numeroasele echipe de fotbal, existente în Coșereni. Comuna se poate mândri cu performanțe la fotbal, cu două echipe aflate în liga a patra – o echipă de juniori și seniori, iar Asociația Club Sportiv Viitorul Ialomița are 4 echipe de fotbal de juniori care activează în liga întâi de juniori. În privința infrastructurii sportive, comuna mai dispune de două terenuri de sport cu gazon artificial și un alt teren cu gazon natural de dimensiuni mai mici. Pe stadionul inaugurat au fost aplicate cele mai noi tehnologii, acesta are și un sistem de irigare a gazonului și va servi ca o bază bună atât pentru atrenamentele echipelor locale de fotbal, cât și pentru găzduirea diverselor competiții sportive. Inaugurarea investiției a debutat cu oficierea unei slujbe de sfințire de către preoții comunei.
Edilul localității a înmânat diplome de excelență foștilor sportivi ai localității în semn de prețuire a acestora pentru întreaga activitate sportivă desfășurată în slujba comunității din Coșereni.
A urmat apoi meciul de fotbal susținut de echipa de juniori a localității.
Spectactorii au putut viziona și o demonstrație de karate executată de copiii din cadrul Asociației Clubului Sportiv Acvila Urziceni, grupa Coșereni, copii antrenați de un multiplu campion național și mondial, care au trecut cu succes examenul de centură albă.
Echipa de seniori a încheiat evenimentul de inaugurare a stadionului printr-un meci de excepție.
Stadionul a fost modernizat cu finanțare de la bugetul local și fonduri europene prin GAL Naparis, iar proiectul a avut o valoare de peste 122 000 euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.