VIDEO: Speranțe pentru persoanele nevoiașe. 25 de familii din Ialomița au primit ajutoare de la Crucea Roșie


25 de familii aflate în dificultate din Ialomița au beneficiat de ajutoare de la Crucea Roșie Română și reprezentanții unei companii de telecomunicații cunoscute! Astfel, bătrâni, copii, familii cu venituri reduse au primit alimente și lemne de foc, în speranța că acest gest le va îndulci un pic viața marcată de greutăți. Prima oprire a voluntarilor de la Crucea Roșie a fost în comuna Mărculești. În judeţul Ialomița beneficiarii au fost selectaţi în baza listelor primite de la primării. Aceștia au primit pachete alimentare de aproximativ 13 kg fiecare, dar și 1000 de kg de lemne, atât de necesare pe durata iernii. O parte din alimente au fost asigurate prin programul Banca de Alimente, iar voluntarii au luat la pas fiecare casă pentru a aduce bucurie familiilor greu încercate.
Oameni bolnavi, familii cu venit sub nivelul de trai, bătrâni singuri au primit cu sufletul deschis vizita voluntarilor de la Crucea Roșie și a reprezentanților unei companii de telecomunicații, implicați în această acțiune umanitară.
Elena Garagață are 82 de ani și locuiește singură dintr-un venit de doar 700 de lei. Doar un cumnat îi mai deschide ușa, din când în când. Singurătatea și neputința o copleșesc pe bătrână, iar ajutorul primit a emoționat-o peste măsură.
Aceste acțiuni vor continua și în județele Tulcea, Călărași și Buzău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.