VIDEO: Spectacol inedit de Ziua Femeii, la Vlădeni


Căminul cultural din comuna Vlădeni a găzduit un frumos spectacol ocazionat de ziua de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii. Femeile din comună s-au simțit respectate și apreciate și au uitat pentru câteva ore de grijile cotidiene datorită unui aniversări deosebite organizată de autoritățile locale. Doamnele s-au strâns în căminul cultural și au fost plăcut surprinse cu un spectacol pe cinste, astfel că nu au stat pe gânduri și s-au prins în horă pentru a sărbători așa cum se cuvine ziua de 8 Martie. Autoritățile le-au cinstit în semn de recunoștință pentru contribuția pe care o aduc societății și pentru bunătatea, simțul responsabilității de care dau dovadă.
Invitata specială a evenimentul a fost artista Emilia Ghinescu. Pe acordurile muzicii celebrei interprete, doamnele au ieșit la dans și vreme de câteva ore au creat o atmosferă de bună dispoziție și veselie.
Pe scenă au evoluat și artiștii locali, Ionuț Cocoș, originar din comuna Vlădeni și Nicoleta Rădinciuc-Vlad.
Doamnele și domnișoarele din comuna Vlădeni s-au simțit cu adevărat prețuite într-o zi deosebită în care au fost în centrul atenției.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.