VIDEO: Spectacol inedit cu artiști de renume la Ziua Comunei Coșereni


Artiști consacrați, muzică de calitate, emoție și bună dispoziție! Acestea au fost elementele care au asigurat succesul în organizarea celei de-a doua ediții a zilei comunei Coșereni. Autoritățile din comuna Coșereni au demonstrat că sunt nu numai preocupate de dezvoltarea localității, dar și de a le oferi cetățenilor momente speciale în care să uite de grijile cotidiene. Și pentru că anul acesta sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, în localitate a fost arborat tricolorul, iar printr-un proiect inițiat de Consiliul Județean Ialomița, personalități ale comunei au primit medalii centenar. Ziua comunei a fost și un moment prielnic pentru bilanțul celor doi an de mandat al primarului Lucian Tudorache.
Artiști de renume precum Irina Loghin, Constantin Enceanu, Fuego, Mariana Ionescu Căpitănescu și mulți alții au impresionat publicul numeros din Coșereni și din localitățile învecinate.
Comuna Coșereni se poate mândri cu un ansamblu folcloric ce face cinste localității prin rezultatele deosebite obținute la festivaluri de profil.
Pentru cetățenii din comuna Coșereni, ziua localității rămâne de neuitat.
Atmosfera a devenit de-a dreptul incendiară odată cu prestația lui Jean de la Craiova.
Ziua comunei s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.
La ziua comunei Coșereni a luat parte și liderul PNL, Ludovic Orban.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.