VIDEO: Soluții pentru îmbunătățirea regulamentului privind funcționarea vulcanizărilor, service-urilor și spălătoriilor auto


Primarul Adrian Mocioniu, față în față cu prestatorii de servicii de spălătorie, vulcanizare și service-uri auto! După ce în spațiul public, au apărut discuții legate de regulamentul de construire și funcționare a acestor activități, primarul Municipiului Slobozia a organizat o dezbatere publică în care au fost invitați proprietarii acestor afaceri pentru a li se explica modificările aduse acestui regulament și pentru a se veni cu propuneri și soluții. Modificările au fost aduse ca urmare a unor plângeri și sesizări din partea cetățenilor deranjați de modul în care spălătoriile, vulcanizările și service-urile auto își desfășoară activitatea.
Primarul Municipiului Slobozia a dat citire acestui regulament. Printre soluțiile menționate au fost următoarele: construcțiile deja existenta și autorizate vor funcționa în continuare cu respectarea normelor de sănătate și mediu, se vor aproba zonele în care aceste tipuri de afaceri se vor dezvolta pe viitor, se va introduce în regulament un program de funcționare a spălătoriilor auto.
Adrian Mocioniu a precizat că municipalitatea caută soluții și pentru a da un nou aspect fațetelor blocurilor.
Primarul Municipiului Slobozia a menționat că dacă este necesar acest regulament va mai fi pus în dezbatere publică. Totul pentru a veni în sprijinul tuturor cetățenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.