VIDEO: SEEDS AGRI încheie cu succes campania de comercializare a semințelor


SEEDS AGRI este una dintre firmele de referinţă în peisajul agricol al judeţului Ialomița. Societatea administrată de ing. Ionuț Diaconu continuă să-şi aşeze întreaga activitate de producere și comercializare a seminţelor pe coordonatele unor relaţii oneste, serioase, cu toţi clienții, atât fermieri cu exploataţii mari, cât și producători agricoli individuali. Calitatea seminţelor oferite, promptitudinea onorării tuturor comenzilor și seriozitatea în relaţiile cu fermierii au făcut ca la debutul fiecărui an agricol firma să fie foarte solicitată. Campania de primăvara s-a încheiat cu succes. Cerere mare a fost pentru cerealele de primăvară, dar și pentru sămânța de mazăre. La solicitările clienților, SEEDS AGRI comercializează și semințe de floarea-soarelui și porumb.
Producerea, prelucrarea și comercializarea semințelor este o activitate complexă. Sămânța destinată semănatului trebuie să îndeplinească o serie de condiții: cultivare și prelucrare în condiții de producție stricte, o bună adaptabilitate la impactul schimbărilor climatice. De asemenea, sămânța trebuie să fie supusă unui control obligatoriu pentru verificarea indicilor de calitate ceruți de normele în vigoare.
SEEDS AGRI se definește prin seriozitate, profesionalism și calitatea produselor oferite spre comercializare.
SEEDS AGRI sprijină fermierii în obținerea unor producții stabile, de calitate și durabile, făcând posibilă utilizarea seminţelor de calitate superioară.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.