VIDEO: Ședința ordinară a Consiliului Local Slobozia – august 2016


Consilierii locali ai municipiului Slobozia s-au reunit în ședința ordinară a lunii august! Ordinea de zi a ședinței Consiliului Local a cuprins 20 de proiecte de hotărâre, printre care virări de credite ale bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului pe luna august, înființarea și amenajarea cimitirului uman, construire capelă, sediu, împrejmuiri, alei sau aprobarea planului urbanistic zonal ”Locuințe ANL în regim de închiriere pentru medici” în Slobozia.
Ședința a fost dominată de intervențiile consilierilor din opoziție, a celor de la PMP și PNL. Gabi Ionașcu a făcut de fiecare dată apel la experiența sa administrativă, iar consilierii PNL s-au abținut să voteze pe motiv că nu dețin toate informațiile cu privire la proiectele supuse dezbaterii. Primarul Mun. Slobozia a făcut apel la colegii liberali să trateze proiectele de hotărâre cu responsabilitate și să nu ofere un vot politic. Ședința a atins punctul culminant atunci când unul dintre consilierii PMP, Radu Paros a părăsit sala înjurând pe motiv că i se limitează intervențiile la un minut. Mai multe discuții au fost purtate și pe marginea proiectului de hotărâre privind prelungirea contractului de finanțare pentru proiectul ”Reabilitarea Pieței Revoluției”.
Următoarea ședință a CL Slobozia va avea loc la sfârșitul lunii septembrie.

2 Comments

  1. elena

    30 august 2016 at 05:55

    Se vorbeeste mult si degeaba…..sunt multe orgolii ranite intre membrii consiliului si multe interese personale…..rezolvati problemele mai repede….

  2. anonymous

    30 august 2016 at 13:15

    PAROS un frustrat … restul apa de ploaie …

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.