VIDEO: Ședința extraordinară a Consiliului Local Amara – iunie 2021


Consilierii locali ai orașului Amara au fost convocați în cadrul unei ședințe extraordinare ce a avut pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâre. Aleșii orașului Amara au discutat și supus votului proiectele privind aprobarea Regulamentului Festivalului-Concurs Național de interpretare a muzicii ușoare românești ”Trofeul Tinereții” Amara, ediția nr. 53, care va avea loc în perioada 4-5 septembrie 2021, prelungirea contractului de mandat al șefului Serviciului de Salubrizare Amara sau aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare aferente investiției ”Branșament canalizare menajeră Grădina de Vară”. Primarul orașului Amara, Alin-Sorin Sandu a menționat că a fost depusă documentația de avizare a lucrărilor de intervenție pentru modernizarea Casei de Cultură din Amara către Compania Națională de Investiții.
În cadrul ședinței extraordinare a fost abordată și chestiunea finanțării secțiilor sportive ale Clubului Sportiv Amara. Primarul orașului Amara a pledat pentru o repartizare echitabilă a fondurilor pentru toate secțiile clubului.
Alte proiecte de interes pentru comunitate vor fi discutate în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Amara de la sfârșitul acestei luni.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.