VIDEO: Ședința Consiliului Local Slobozia – oct. 2017


Ședința ordinară a Consiliului Local Slobozia pe luna octombrie a cuprins 23 de proiecte de hotărâre. Din acestea au fost retrase 3 proiecte. Declanşarea procedurii de atribuire a unui număr de 14 autorizaţii taxi disponibile potrivit Registrului Special, aprobarea listei de repartizare a locuințelor libere construite din fonduri ANL în Municipiul Slobozia, aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Utilități locuințe ANL în regim de închiriere pentru medici, în Slobozia” au fost câteva dintre proiectele care au fost dezbătute și aprobate de cei 18 consilieri prezenți în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Slobozia.
La punctul Diverse, consilierii locali au discutat solicitarea SC OCH LOGISTIC AG SRL privind aprobarea statutului de parc industrial.
În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Slobozia s-a prezentat și stadiul investițiilor din cartierul de tineri. Au fost demarate lucrările de pietruire, iar la finalul lunii viitoare vor fi funcționale sistemele de canalizare și iluminat public.
Următoarea ședință a Consiliului Local Slobozia va avea loc în luna noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.