VIDEO: Ședința Consiliului Județean Ialomița – octombrie 2016


Consilierii județeni au luat parte la ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița pe luna octombrie. Pe ordinea de zi a ședinței au fost incluse 16 proiecte de hotărâre, printre care aprobarea Documentaţiei de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie şi a principalilor indicatori tehnico-economici pentru modernizare DJ 201 Buești-Ivănești-Ion Ghica-Ciulnița-Cosâmbești-Mărculești și a DJ 102 H Colelia – Cocora. Cei 28 de consilieri prezenți la ședință au dezbătut și proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al judeţului Ialomiţa, pe anul 2016 și aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia.
Spre aprobare au fost supuse și proiectele privind acordarea burselor de ajutor social elevilor care frecventează cursurile Liceului Tehnologic Special ”Ion Teodorescu” Slobozia, pentru semestrul I al anului școlar 2016 – 2017, precum și acordarea unor premii de excelență pentru olimpicii ialomițeni.
La ședința Consiliului Județean Ialomița a luat parte și prefectul județului, Gigi Petre care a prezentat modificările legislative cu privire la modul de desfășurare a alegerilor din decembrie, precum și planul de măsuri pentru sezonul rece.
Următoarea ședință a Consiliului Județean Ialomița va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.