VIDEO: Școală modernă, inaugurată la început de an școlar, la Vlădeni


Început de an școlar cu bucurie pentru elevii Școlii Gimnaziele din Vlădeni! Autoritățile locale au inaugurat școala care a trecut printr-un amplu proces de modernizare grație unui proiect depus de primărie în cadrul Programului SUERD. Clădirea a fost anvelopată, a fost schimbat acoperișul, sălilele de curs sunt dotate cu mobilier nou și cu echipamente didactice necesare procesului instructiv-educativ. În curând vor ajunge în școală și tablele inteligente și alte echipamente IT. La deschiderea noului an școlar de la Vlădeni au luat parte părinți, elevi, consilieri locali, dar și deputatul Luminița Barcari care și-a luat angajamentul de a reprezenta interesele cadrelor didactice în Parlament.
După festivitatea de deschiderea a noului an școlar, copiii au mers în clase unde s-au reîntâlnit cu colegii și și-au revăzut profesorii. Pentru fiecare, școala a căpătat o altă imagine și atât elevii, cât și profesorii sunt mândri că pot învăța într-o unitate de învățământ modernă.
Modernizarea Școlii Gimnaziale Vlădeni s-a realizat pe fonduri europene și a avut o valoare de 1.500.000 de lei, iar contributia de la bugetul local a fost de 800.000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.