VIDEO: Școala Gimnazială ”Aurel Vlaicu”, străzile 9 Mai și Petru Rareș din Fetești se modernizează cu fonduri europene


Accesarea fondurilor europene reprezintă un mecanism viabil pentru dezvoltare! Este principiul pe care autoritățile locale din Municipiul Fetești l-au urmat cu succes, astfel că primarul Municipiului Fetești, Laurențiu Șonchereche a semnat un alt proiect european care vizează creșterea nivelului educațional prin reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale ”Aurel Vlaicu” și a spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești. Proiectul are așadar două componente: reabilitarea Școlii Gimnaziale ”Aurel Vlaicu” corp B și a grădiniței care face corp comun cu unitatea școlară și modernizarea străzilor 9 Mai și Petru Rareș.
Valoarea totală a proiectelor europene semnate de autoritățile locale din Fetești este de aproximativ 70 de milioane de lei.
La semnarea contractului de finanțare au luat parte parlamentari și reprezentanți ai administrației județene care și-au exprimat susținerea pentru proiectele municipalității. De altfel, o prioritate a Consiliului Județean Ialomița în următorul exercițiu financiar 2021-2027, o constituie dezvoltarea zonei de est a județului.
Proiectul privind creșterea nivelului educațional prin reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale ”Aurel Vlaicu” și a spațiilor publice urbane în Municipiul Fetești are o valoare totală de peste 11 800 000 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.