VIDEO: S-a deschis Târgul Agriculturii Românești de la Slobozia!


Cel mai mare târg din Bărăgan, FarmConect România și-a deschis porțile pentru vizitatori. Ediția a doua a Târgului Agriculturii de la Slobozia reunește producători și meșteșugari locali, companii care comercializează inputuri pentru agricultură, utilaje agricole, fermieri, consumatori și toți actorii din industrie pentru un lanț alimentar complet. Evenimentul este organizat de Forumul Agricultorilot și Procesatorilor Profesioniști din România cu sprijinul Consiliului Județean Ialomița, al Muzeului Național al Agriculturii și al Primăriei Municipiului Slobozia. Târgul Agriculturii Românești a fost organizat din dorința de a reuni actori importanți din sfera de agribusiness precum fermieri, autorități locale, factori de decizie politică care au ca scop comun promovarea agriculturii durabile.
Pentru fermierii din Ialomița, Târgul Agriculturii Românești este un eveniment care demonstrează existența lor și importanța agriculturii ca motor al dezvoltării economice a oricărei zone.
La eveniment au participat și parlamentarii ialomițeni care au apreciat modul de organizare a târgului și care au precizat că se dorește transformarea acestuia într-un eveniment de nivel regional.
În cadrul Târgului Agriculturii Românești de la Slobozia sunt organizate o serie de conferințe tematice, iar prima zi a târgului a fost dedicată dezbaterii pe tema ”Geopolitica fluxurilor Agricole- echilibre fragile și inegalități planetare”. Târgul Agriculturii Românești se desfășoară la Slobozia, pe Șoseaua Brăilei în perioada 31 august 2023-3 septembrie 2023.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.