VIDEO: PSD Ialomiţa şi-a anunţat candidaţii pentru Primăriile Feteşti, Urziceni şi preşedinţia Consiliului Judeţean


Partidul Social Democrat Ialomiţa a intrat în linie dreaptă pentru alegerile locale! Preşedintele Organizaţiei Judeţene a prezentat candidaţii pentru Primăriile Municipiilor Feteşti şi Urziceni. La Urziceni a fost propusă pentru funcţia de primar, Elena Buculescu, de profesie economist şi preşedinte al Organizaţiei Municipale Urziceni. Elena Buculescu îşi doreşte să fie un primar al oamenilor, prioritară fiind soluţionarea problemelor cu care aceştia se confruntă.
La Primăria Municipiului Feteşti va candida actualul viceprimar, Laurenţiu Şonchereche. Laurenţiu Şonchereche este de profesie cadru didactic. Acesta a prezentat proiectele iniţiate de actuala administraţie din care face parte. În ultimii trei ani, autorităţile locale din Feteşti au reuşit să acceseze proiecte europene în valoare de aproximativ 14 milioane de euro.
Preşedintele PSD Ialomiţa, Marian Pavel şi-a anunţat cu acest prilej candidatura la şefia Consiliului Judeţean Ialomiţa. Acesta a afirmat că a fost propus de membrii CEX de la nivel judeţean pentru a candida şi că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru nu se bucură de susţinerea sa pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
Marian Pavel, preşedintele PSD Ialomiţa a avansat un procent de 45-50% pentru câştigarea Primăriilor Feteşti şi Urziceni la alegerile locale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.