VIDEO: Proiectul privind modernizarea sistemului de alimentare cu apă, finalizat în comuna Gheorghe Lazăr


Servicii de utilități publice de cea mai bună calitate! Acestea vor fi oferite cetățenilor din comuna Gheorghe Lazăr prin intermediul proiectelor derulate de primărie. Autoritățile locale au finalizat proiectul privind ”Înlocuirea conductei principale de apă, contorizare branșamente gospodării, reabilitare cămine, vane și hidranți de incendiu”. Acest proiect a fost cofinanțat de Consiliul Județean Ialomița prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița și are o valoare de 2 100 000 lei. Scopul acestui proiect este atât îmbunătățirea calității apei, cât și o contorizare corectă a consumului de apă. Experții care au făcut parte din acest proiect au efectuat o vizită în teren pentru a vedea modul în care investiția a fost finalizată.
Investițiile finanțate prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ialomița, entitate înființată de Consiliul Județean Ialomița urmăresc identificarea necesităților de la nivelul comunităților ialomițene și implicit creșterea calității vieții cetățenilor.
Autoritățile din comuna Gheorghe Lazăr întreprind demersuri continue pentru dezvoltarea localității. Astfel, acestea au obținut finanțare și pentru înființarea rețelei de canalizare, modernizarea gospodăriei de apă și construcția unei stații de tratate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.