VIDEO: Proiecte supuse dezbaterii consilierilor județeni


Premergător ședinței Consiliului Județean Ialomița, conducerea operativă a instituției a prezentat proiectele aflate pe ordinea de zi. Consilierii județeni vor discuta 13 proiecte de hotărâre. O premieră o reprezintă propunerea cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Temei de proiectare aferentă obiectivului de investiții „Realizare și reabilitare de trotuare și piste pentru biciclete pe drumurile județene care traversează intravilanul U.A.T.-urilor din județul Ialomița”.
În cadrul conferinței de presă, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia a prezentat acțiunile organizate cu prilejul împlinirii a 50 de ani de activitate a celei mai mari unități spitalicești din județ.
Județul Ialomița se numără printre primele județe din țară care au reușit încă de la debutul anului școlar să distribuie copiilor produsele de panificație, lactate și fructe.
Ședința ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 10.09.2019, ora 13:00, în sala de ședințe a Centrului Cultural ”UNESCO” Ionel Perlea Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.