VIDEO: Proiecte dedicate dezvoltării edilitare, pe agenda de lucru a Consiliului Județean Ialomița


Conducerea Consiliului Județean Ialomița propune consilierilor județeni 21 de proiecte de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței lunii octombrie. Proiectele vizează rectificarea bugetului general al judeţului Ialomița, pe anul 2017, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Județean de Urgență Slobozia, pe anul 2017 prin suplimentarea cheltuielilor bugetare. Se dorește totodată achiziționarea unor autoturisme pentru transportul pacienților care necesită dializă. De altfel, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia a fost prezent la conferința de presă organizată de conducerea Consiliului Județean Ialomița și a afirmat că se depun eforturi pentru redeschiderea centrului de dializă și pentru obținerea avizului pentru înființarea unui cabinet de psihiatrie pediatrică.
Un alt proiect de hotărâre se referă la aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al SC Drumuri şi Poduri SA Ialomiţa, pe anul 2017, mai exact se majorează veniturile totale ca urmare a unor pierderi înregistrate de societate. Consiliul Județean Ialomița, în parteneriat cu Primăria Mun. Slobozia intenționează să înființeze o societate proprie căreia să i se atribuie lucrările privind reabilitarea infrastructurii rutiere din județ, iar SC Drumuri şi Poduri SA Ialomiţa să efectueze operațiuni de comercializare a mixturilor asfaltice.
Alte proiecte sunt adresate reabilitării infrastructurii rutiere, precum și aprobării cofinanțării pentru obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
Ședinţa ordinară a Consiliului Județean Ialomița va avea loc în data de 26.10.2017, ora 13:00 în sala de şedinţe a Centrului Cultural UNESCO „Ionel Perlea” Ialomiţa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.