VIDEO: Profesia contabilă, sărbătorită de CECCAR Filiala Ialomița


Sunt parteneri de încredere pentru mediul de afaceri, dețin cunoștințe aprofundate în ceea ce privește legislația și practicile românești … experții în contabilitate sunt un element de echilibru în societate. 2019 este al cincisprezecelea an în care este sărbătorită profesia contabilă din România. La 13 iulie 1921, Regele Ferdinand I al României a aprobat Legea pentru organizarea Corpului de Contabili Autorizaţi şi Experţi Contabili în țara noastră ca organism profesional independent. CECCAR Filiala Ialomița a sărbătorit 98 de ani de la înfiinţarea organismului profesional într-un cadru festiv. La eveniment au participat autorități locale, reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai instituţiilor şi ai autorităţilor de reglementare, precum şi alţi parteneri de dialog ai CECCAR Filiala Ialomița. Desfășurat sub sloganul ”Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”, evenimentul a fost celebrat în mod unitar în toată țara. Acțiunea a debutat cu intonarea imului de stat.
În acest an, invitații au fost provocați să dezbată tema ”Reglementarea: mit şi adevăr. Externalizarea serviciilor financiar-contabile – argumente pro şi contra”.
În cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a Contabilului Român a fost stabilit și „Topul celor mai bune societăţi membre CECCAR”, în care competenţa, responsabilitatea şi performanţa şi-au găsit recunoaşterea în cadrul breslei.
Evenimentul a oferit prilejul socializării într-un cadru special în care artiști locali au încântat participanții.
Pentru că întotdeauna au dat dovadă de profesionalism, devotament, responsabilitate și sârguință, trebuie evidențiat aportul profesioniștilor contabili la dezvoltarea economiei naționale și în susținerea interesului public.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.