VIDEO: Primarul comunei Ciulnița, Gheorghe Stelică a depus jurământul pentru al cincilea mandat


Primarul comunei Ciulnița, Gheorghe Stelică își poate exercita de drept mandatul de edil! Primarul alături de consilieri locali au depus jurămintele de credință, în urma validării mandatelor lor de către Judecătoria Slobozia. Din 11 consilieri locali, instanța a validat 9 consilieri, urmând ca ceilalți doi, supleanți pe listele de candidați la alegerile locale, să depună jurământul într-o viitoare ședință a Consiliului Local. Astfel, componența Consiliului Local Ciulnița este : 6 consilieri ALDE, 2 PNL, 2 PSD și un consilier din partea Partidului Ecologist Român. La acest moment festiv, a luat parte și primarul ales al municipiului Slobozia, Dragoș Soare.
Primarul comunei Ciulnița a depus jurământul pentru al cincilea mandat de primar al acestei localități. Gheorghe Stelică i-a felicitat pe consilierii locali pentru validarea lor în funcție și i-a îndemnat să lucreze pentru comunitate cu mult mai multă putere și determinare.
Consilierii locali, unii aflați la primul mandat, alții cu experiență, au susținut că vor colabora pentru bunul mers al comunei.
La ceremonia de constituire a noului Consiliu Local Ciulnița a participat și subprefectul județului Ialomița, Emilian Barbu.
Reprezentanții comunității din Ciulnița au declarat că au mari așteptări de la aleșii locali și că își doresc ca localitatea să continue pe drumul modernizării.
Odată cu depunerea jurămintelor, primarul și consilierii locali îşi exercită drepturile şi îşi îndeplinesc îndatoririle pe întreaga durată a mandatului pentru care au fost aleşi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.