VIDEO: Primăria Sinești continuă proiectele de modernizare a localității


Primarul comunei Sinești, Ion Marian a inițiat o serie de proiecte menite să îmbunătăţească traiul de zi cu zi al locuitorilor. Deși gradul de colectare a taxelor și impozitelor a scăzut, autoritățile de la Sinești au prioritizat investițiile pe toate satele componente ale comunei și au reușit să le finalizeze cu bani de la bugetul local. O atenție deosebită a fost acordată modernizării drumurilor. Au fost asfaltate 17 străzi, din 11 km de străzi s-a reușit reabilitarea a 7,5 km. Anul trecut s-a asfaltat strada Trandafirul Roșu din Lilieci, iar recent și strada Zorelelor. De asemenea, autoritățile de la Sinești au obținut finanțare în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru asfaltarea a 8,4 km de străzi.
Tot cu bani de la bugetul local, Primăria Sinești a inițiat un program anual de realizare a șanțurilor și acceselor pe fiecare stradă asfaltată din localitate.
Școala din Lilieci și primăria au fost incluse într-un proiect de reabilitare energetică în valoare de 30 de miliarde de lei vechi, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu.
Copiii din satul Cloșca nu au un loc de joacă, astfel că Primăria Sinești a finalizat proiectarea pentru realizarea unui parc modern, unde copiii să se joace și să își petreacă timpul liber.
Un mare deziderat al autorităților din Sinești este racordarea comunei la sistemul de alimentare cu gaze.
Pentru primarul comunei Sinești, atragerea investițiilor în localitate a reprezentat încă de la începutul mandatului său o prioritate. Iar proiectele pentru dezvoltarea comunei vor continua și în anii următori.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.