VIDEO: Primăria Mun. Fetești a semnat contractele de finanțare pentru investițiile prin PNDL 2: grădiniță reabilitată, drumuri mai bune


Vești bune pentru locuitorii municipiului Fetești! Primăria Municipiului Fetești a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene două contracte finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2017 – 2020. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea străzilor municipale și reabilitarea grădiniței cu program prelungit Albă ca Zăpada. Cel din urmă proiect are o valoare de peste 545. 000 de lei. Proiectul vizând reabilitarea drumurilor în municipiu are în vedere modernizarea a cinci străzi și se ridică la suma de 5.632.390 lei. Primarul și viceprimarul Municipiului Fetești au semnat contractele în prezența secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. După semnarea contractelor următorul pas îl va reprezenta implementarea lor. Autoritățile din Municipiul Fetești au în vedere și reabilitarea Grădinii de Vară, printr-un program finanțat de Compania Națională de Investiții.
Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, stabileşte cadrul legal pentru implementarea unor proiecte de importanţă locală, care susţin dezvoltarea judeţelor prin realizarea unor lucrări care vizează infrastructura de utilităţi, rutieră, medicală şi de educaţie. Autoritățile din municipiul Fetești au în vedere pe viitor realizarea altor proiecte care să contribuie la dezvoltarea municipiului.

8 Comments

 1. CIACIREANU MARIAN

  20 ianuarie 2018 at 12:27

  si care vor fi cele 5 strazi!!
  sper sa nu fie tot pe la case , ca m-am saturat sa merg in oras pe morcila si pe la case pe drumuri asfaltate

 2. Antena Ialomițeană

  20 ianuarie 2018 at 13:05

  Străzile incluse în programul de reabilitare sunt: str. Grâușor, Armatei, Ceahlău, Alexandru Averescu și Tineretului

 3. Pop Cristina

  20 ianuarie 2018 at 14:19

  Strada 22 Decembrie cand va fi refacuta!????

 4. Anonim

  20 ianuarie 2018 at 20:18

  Faceți eforturi și pentru gaze în cartierele Vlașca, Coloniști, Fetești sat, lemnele sunt foarte scumpe și ne mai și fură la cantar.Ar trebui sa fie o prioritate instalarea gazelor în toate cartierele din Fetești.Domnule primar puneți accent și pe acest lucru foarte important pentru cetățeni!

 5. Anonim 2

  21 ianuarie 2018 at 00:37

  FOARTE BINE PUNCTAT! Reteaua de gaze pentru Fetesti Sat este foarte importanta pentru locuitori! Daca edilii nu locuiesc in acest cartier, nu reprezinta o prioritate pentru dansii!

 6. anonim

  21 ianuarie 2018 at 09:37

  Asfaltați mai bine strada Matei Bădăran din coloniști ca pe acolo merge toată lumea spre gara.

 7. Anonim

  21 ianuarie 2018 at 09:57

  Da, ar trebui sa va ganditi in primul rand la gaze pt toate cartierele Fetestiului. Nu este imposibil, doar sa vreti! Ca doar platim impozite de municipiu! Faceti si conditii de municipui, ca platim lemne de ne seaca buzunarele. Si apoi , nu credeti ca si noi suntem locuitori ai municipiului Fetesti?

 8. Anghel Petrescu Lucretia

  21 ianuarie 2018 at 10:03

  Vrem gaze in toate cartierele Fetestiului. Avem impozite de municipiu dar conditii de comuna. Locuiesc la sat si platim lemne de ne usuca buzunarele. Oare noi nu suntem locuitori ai municipiului Fetesti? Daca vreti, se poate!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.