VIDEO: Primăria Mun. Fetești a semnat contractele de finanțare pentru investițiile prin PNDL 2: grădiniță reabilitată, drumuri mai bune


Vești bune pentru locuitorii municipiului Fetești! Primăria Municipiului Fetești a semnat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene două contracte finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2017 – 2020. Este vorba despre reabilitarea și modernizarea străzilor municipale și reabilitarea grădiniței cu program prelungit Albă ca Zăpada. Cel din urmă proiect are o valoare de peste 545. 000 de lei. Proiectul vizând reabilitarea drumurilor în municipiu are în vedere modernizarea a cinci străzi și se ridică la suma de 5.632.390 lei. Primarul și viceprimarul Municipiului Fetești au semnat contractele în prezența secretarului de stat în Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. După semnarea contractelor următorul pas îl va reprezenta implementarea lor. Autoritățile din Municipiul Fetești au în vedere și reabilitarea Grădinii de Vară, printr-un program finanțat de Compania Națională de Investiții.
Programul Naţional de Dezvoltare Locală, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, stabileşte cadrul legal pentru implementarea unor proiecte de importanţă locală, care susţin dezvoltarea judeţelor prin realizarea unor lucrări care vizează infrastructura de utilităţi, rutieră, medicală şi de educaţie. Autoritățile din municipiul Fetești au în vedere pe viitor realizarea altor proiecte care să contribuie la dezvoltarea municipiului.

8 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.