VIDEO Președintele PNL Ialomița, analiză după alegerile parlamentare: ”Am plătit electoral pentru instituirea carantinei”


”Am pus sănătatea comunității înainte de interesul politic și cred că am fost penalizați pentru instituirea carantinei” este afirmația președintelui PNL Ialomița, Dragoș Soare care a făcut o analiză a rezultatului alegerilor parlamentare. Deși Partidul Național Liberal Ialomița a avut ca target obținerea a două mandate de deputat și a unui mandat de senator, în urma scrutinului din 6 decembrie, doar Luminița Barcari a reușit să își adjudece funcția de deputat. Dragoș Soare a mai menționat că partidul are același număr de parlamentari ca și în 2016, cu deosebirea că formațiunea politică a câștigat câteva procente în plus.
Marea surpriză a acestui tur de alegeri a fost Alianța pentru Unirea Românilor care a reușit să obțină un deputat și doi senatori. Președintele PNL Ialomița a precizat că după aceste alegeri, este timpul realizărilor pentru județ și municipiul Slobozia.
La nivelul organizației județene a PNL Ialomița se va realiza o evaluare internă a rezultatului votului de la alegerile parlamentare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.