VIDEO Președintele Casei Naționale de Pensii, la Amara: A fost reluată activitatea privind acordarea biletelor de tratament balnear


Casa Naţională de Pensii Publice a reluat activitatea privind acordarea biletelor de tratament balnear! Președintele Casei Naționale de Pensii, Daniel Baciu s-a aflat într-o vizită la Hotel Ialomița din stațiunea Amara, unitate care oferă tratament balnear, pentru a anunța că începând cu data de 24 iunie, se vor acorda pensionarilor biletele de tratament.
Reprezentanții unităților de cazare susțin că anterior pandemiei provocate de noul Coronavirus au avut contractate mai multe bilete. La Hotel Ialomița din 480 de bilete contractate inițial, au rămas 240. Unitatea lucrează la capacitate hotelieră înjumătățită.
Agenții economici care au avut locațiile în regim de centre de carantină trag un semnal de alarmă. Aceștia nu își pot recupera la acest moment sumele de bani de la persoanele izolate care erau obligate să își suporte costul carantinei.
Cazarea persoanelor care beneficiază de bilete de tratament se face cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire privind infectarea cu noul Coronavirus.
Managerul Hotelului Ialomița, Liviu Ionescu susține că deși pandemia a afectat activitatea unității de cazare, a reușit să mențină toți cei 90 de angajați. După ce a vizitat Hotelul Ialomița, președintele Casei Naționale de Pensii a efectuat o vizită de lucru la sediul Casei Județene de Pensii Ialomița.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.