VIDEO: Premii de excelență pentru olimpicii și profesorii din Slobozia


Elevii slobozeni care au obținut distincții, medalii și premii speciale, precum și cadrele didactice care s-au ocupat de pregătirea lor la etapele județene ale olimpiadelor și concursurilor școlare, au primit stimulente financiare de la bugetul județului. Consiliului Județean Ialomița consideră ca este din ce în ce mai oportună recunoașterea valorilor, motiv pentru care în urmă cu trei ani a implementat un program prin care acordă recompense celor care obțin rezultate deosebite la olimpiadele școlare. Au fost premiate șapte școli gimnaziale pe zona Slobozia și cinci licee care au obținut premii pentru 173 de elevi și 72 de cadre didactice.
Diplome de excelență au primit și cadrele didactice, precum și elevii de la Liceul Pedagogic ”Matei Basarab”, Liceul Tehnologic ”Al. I. Cuza”, Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” și Liceul de Arte ”Ionel Perlea” Slobozia.
Valoarea totală a premiilor acordate de Consiliul Județean Ialomița este de 181.600 lei. 153 de cadre didactice și 432 de elevi sunt beneficiarii programului Consiliului Județean Ialomița de susținere a excelenței în educație pentru anul școlar 2017-2018.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.